· 

Mexicaanse tomaten salade

Ingredienten

Voor ca 6 personen als bijgerecht

4 grote rijpe stevige tomaten

Een bosje koriander

1 rode ui

lijnzaadolie

 1 knoflookteentje

wittewijn azijn

eventueel peper

Bereiding

Snijdt de tomaten in blokjes en hak de koriander fijn.

Pel de ui en snijdt deze in kleine stukjes

Maak een dressing van een scheutje lijnzaadolie, een scheutje wittewijn azijn en de geperste knoflook. 

Voeg de tomaten en de koriander toe. 

Meng de salade goed en laat ze minstens enkele uren staan voor servering.

 

Serveer als voorgerecht met toast, of als bijgerecht. 

 

Peper kan eventueel naar wens toegevoegd worden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Wandelbordjes in Zwitserland
Sacco, Giornico, Tessin, Zwitserland

Vroeger had ik een uitgebreide homepage, deze gaat langzaam hier geimplementeerd worden. Tevens zal ik nieuwe onderdelen gaan schrijven over mijn huidige leven in Zweden. 

 

Ik heb mezelf geen deadline gegeven waarneer ik helemaal klaar zal zijn met deze site, vraag is of een site ooit helemaal klaar kan zijn. Mijn oude site stond op het domein: http://celesta.roger-leunissen.nl

 

Deze site zal de komende tijd aan veranderingen onderhevig zijn en dus raad ik u aan om zo nu en dan terug te komen om te zien hoe ver ik ben gevorderd. Let wel, de zomer is op komst en dat betekent ook dat ik veel buiten zal zijn en minder op de PC aanwezig.